Kattoremontti Vihti

KATTOREMONTTI JA KATTOKORJAUS VIHTI JA YMPÄRISTÖKUNNAT

KATTOREMONTTIEN LAATUTEKIJÄ - 100% SUOMALAINEN KATTOALAN AMMATTILAINEN

Olemme kattoremonttien monitaituri Vihdissä ja ympäristökunnissa. Käsiemme kautta hoituu ammattitaidolla laadukkaat kattokorjaukset, konesaumakatot ja kattojen huollot kaikkiin kohteisiin. Palvelemme Vihdin alueella yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä kattotöissä ja katon korjauksissa. Tuhansien toteutettujen kattoremonttien joukosta löytyy kattourakointia laidasta laitaan, vaativista kohteista pieniin varastojen kattoihin. Meille mikään kattotyö tai kattoremontti ei ole liian pieni, vaan palvelemme asiakkaitamme kaikissa katon kunnostus ja huolto tarpeissa suurella sydämellä. Pyydä meiltä ilmainen arvio kiinteistösi katon kunnosta.

HUOPA-, TIILI- JA PELTIKATTOREMONTIT TÄYDEN PALVELUN TALOSTA

Kokeneet asiantuntijamme tietävät vuosien kokemuksella kaikkien kattomateriaalien ja kattotyyppien yksilölliset tarpeet. Siitä syystä olemmekin luotettava valinta hoitamaan kiinteistösi huopa-, tiili- ja peltikattoremontit. Tilaa ilmainen kartoitus täyden palvelun talostamme ja tulemme paikan päälle arvioimaan katon kunnon. Katon korjausarvio perustuu huolella tehtyyn kuntokartoitukseen rakennuksen sisä- ja ulkopuolelta. Kattokorjauksissa käytämme ensiluokkaisia materiaaleja, oikeita työtapoja ja ajanmukaista kalustoa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Toteutamme huopa-, tiili- ja peltikattojen remontit avaimet käteen -periaatteella Vihdissä ja sen ympäristökunnissa. Kattoremontti ei ole aina pelkästään vanhan katteen korjausta ja uuden asennusta, siksi kuntoarvio kertoo meille miten laajasta remontista on kyse tai voisiko pelkkä katon pesu ja maalaus olla riittävä toimenpide. Asiantuntijoidemme käsien kautta hoituu kattokorjaukset, kattotyöt, uudet konesaumakatot ja korkeatasoiset huollot ympäri vuoden. Meiltä myös kaikki kattotarvikkeet valmiiksi asennettuna katon huoltotoimien parantamiseksi. Pyydä tarjous katon remontointiin ja tutustu kauttamme joustavaan OP-rahoitukseen.