Katon maalaus Vihti

KATON MAALAUS KOTIMAISENA LAATUTYÖNÄ

KATON MAALAUS LAATUTYÖNÄ

Katon maalaukset toteutamme ammattiylpeydellä ja korkeaa laatua noudattaen. Käytössämme on aina tehokas kalusto, korkealuokkaiset tuotteet ja maalit, sekä parhaaksi todettu tekniikka kohteen kattotyypin mukaan. Kattoalan asiantuntijoillamme on vuosien kokemus katon maalauksista, kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Katon maalaus on kustannustehokas ja järkevä huoltotoimi ammattilaisen toteuttamana.

OLETKO MIETTINYT KATON MAALAUSTA?

Jokainen katto vaatii säännöllistä huoltoa ja pesua. Mikäli katolla on pintaruostetta, maali on haalistunut tai se hilseilee, on katon maalauksen aika. Ajoissa suoritettu katon maalaus ja mahdollinen paikkaustyö, antaa katolle rutkasti lisävuosia ja elinkaaresta saadaan paras mahdollinen hyöty irti. Katon maalausta ei kannata siirtää, sillä sen kustannus on yleensä vain murto-osan kattoremontin kokonaishinnasta.

Toteutamme täyden palvelun katon maalaukset ja huollot ympäri vuoden. Tulemme aina ensin kartoituskäynnille ennen katon maalausta ja kunnostusta. Aloitamme kattomaalaukset huolellisella pohjatyöllä, jonka jälkeen lisäämme Suomen vaihtelevia sääolosuhteita kestävän maalipinnan. Meiltä saa myös katon pesut, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät valmiiksi asennettuna.