Katon pinnoitus Vihti

KATON PINNOITUS ANTAA KATOLLESI UUDEN ILMEEN

KATTOPINNOITUKSET Vihdin SEUDULLA

Teemme kattojen pesut ja pinnoitukset vuosien kokemuksella Vihdissä ja koko Etelä-Suomessa. 

Katon pinnoitus saa vuosikymmeniä vanhasta katosta uudenveroisen. Huoltamalla kattoa säännöllisesti saat katon elinkaaren mahdollisimman pitkäksi ja säästät kattoremontin kustannuksissa. Katon kunnossapito ja pinnoitus pienentää kattoremontin riskiä ja on samalla myös ympäristölle parempi vaihtoehto.

Aina ennen katon pinnoitusta suoritamme perusteellisen kuntokartoituksen, jotta voimme tehdä teille parhaan mahdollisen ehdotuksen katon kunnostuksesta. Mikäli kattorakenteet, materiaali ja aluskatteet ovat hyvässä kunnossa on pinnoitus usein erinomainen valinta ja suuremmalta remontilta vältytään. Katon pesu ja pinnoitus on nopea tapa kunnostaa ja kaunistaa kotisi katto.

KATON PINNOITUKSET KOKENEELTA TEKIJÄLTÄ

Kattopinnoitukset toteutetaan värittömällä tai sävytetyllä pinnoitteella. Katon pinnoituksen yhteydessä tarkastamme samalla katon pienet korjaustarpeet, kuten läpiviennit ja saumakohdat, sekä korjaamme ne tarvittaessa. Valitsemme aina kyseiseen materiaaliin parhaan mahdollisen suoja-aineen, välineet ja oikeaoppisen tekniikan. Näin varmistamme laadukkaan katon pinnoituksen ja sen että asiakas on tyytyväinen. Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.